VIRTA en &niped zetten in op meer productiviteit en minder verzuim

Onlangs zijn VIRTA en &niped een intensieve samenwerking aangegaan met als doel om risico’s en kosten van werkgevers en werknemers te verlagen door gebruik te maken van de Persoonlijke Gezondheidscheck. De Persoonlijke Gezondheidscheck helpt medewerkers zelf de regie te nemen en biedt hiermee het startpunt voor het gezondheidsbeleid van organisaties.

VIRTA en &niped zien grote voordelen bij deze samenwerking. Gaston Merckelbagh: “Door deze samenwerking krijgen werkgevers, werknemers en de adviseurs in één oogopslag een schat aan informatie. Zo kunnen zij concreet aan de slag gaan met preventieve maatregelen, vitaliteit en inzetbaarheid van medewerkers en krijgen zij een zeer gedegen inzicht waar mogelijke gezondheids- en verzuimrisico’s zitten binnen de organisatie. Voor de adviseur biedt deze informatie waardevolle handvatten om met een goed onderbouwd verhaal te adviseren over inzetbaarheid en preventie”.

De Persoonlijke Gezondheidscheck kan via Virta of direct bij &niped worden afgenomen. Virta en &niped organiseren in het najaar enkele bijeenkomsten en opleidingen in het kader van preventie en inzetbaarheid. 

fotomoment tijdens ondertekening

V.l.n.r.: Annabel Splinter (Commercieel Manager Persoonlijke Gezondheidscheck, &Niped), Arjan van Leeuwen (Business Solution Manager, Robidus), Gaston Merckelbagh (algemeen directeur, VIRTA) en Govert Ho (Managing Director, &Niped)

Publicatiedatum: 16 juli 2018
Mirella RutteConsultant Sociale Zekerheid