Samenwerking Nationale-Nederlanden en VIRTA

Nationale-Nederlanden en VIRTA, een dochteronderneming van Robidus, hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten die gaat bijdragen aan het vergroten van duurzame inzetbaarheid van personeel bij werkgevers met 100 tot 500 werknemers.

Nationale-Nederlanden en Robidus zijn samen al succesvol in het vergroten van duurzame inzetbaarheid bij werkgevers met meer dan 500 dienstverbanden. Door de nieuwe samenwerking met VIRTA komt de gezamenlijke dienstverlening, via bij VIRTA aangesloten partners, beschikbaar voor werkgevers die 100 tot 500 werknemers in dienst hebben.

De gebundelde expertise en dienstverlening ondersteunt werkgevers en hun personeel met uitval preventie, casemanagement voor verzuim en WIA, benutting van participatie regelingen en het afdekken van de bijbehorende risico’s.

Door de samenwerking met VIRTA en de aangesloten partners biedt Nationale-Nederlanden werkgevers en werknemers een bewezen succesvolle ondersteuning naast de traditionele werkwijze met bestaande arbodiensten en het UWV voor het vergroten van duurzame inzetbaarheid.


FOTOMOMENT TIJDENS ondertekening samenwerking:

Met de klok mee: Henk Blok (directeur inkomen commercie Nationale-Nederlanden), Mick Netiv (CCO Robidus), Fred Toussaint (directeur inkomen Nationale-Nederlanden), Gaston Merckelbagh (directeur VIRTA)

Publicatiedatum: 09 januari 2018