Aegon neemt toonaangevende dienstverlener op het gebied van sociale zekerheid over

Vandaag is bekendgemaakt dat Aegon een belang van 95% in Robidus heeft genomen (zie persbericht). De resterende 5% blijft in het bezit van het management.

Robidus en daarmee ook Virta blijven binnen Aegon zelfstandige organisaties. Door de overname krijgen Virta en Robidus meer armslag om te investeren. Dit verschaft ons een nog betere positie om de dienstverlening op het gebied van sociale zekerheid en duurzame inzetbaarheid verder te ontwikkelen en uit te breiden. Voor onze adviseurs, hun relaties en hun werknemers betekent dit dat onze ambitie om het beste inzetbaarheidsplatform van Nederland door te blijven ontwikkelen een nieuwe impuls krijgt. Doordat Virta als zelfstandige organisatie blijft opereren, is onze onafhankelijkheid richting zowel adviseurs als verzekeraars zeker gesteld.

Binnen Aegon hebben TKP en Nedasco bewezen op zowel de pensioen- als schade- en inkomensmarkt met alle relevante verzekeraars te kunnen samenwerken. Ook voor Virta zal gelden dat de relaties met de overige verzekeraars behouden blijven voor het bieden van optimale dienstverlening aan jullie en jullie relaties. De beoogde overname is nog onder voorbehoud van goedkeuring door zowel AFM en ACM als beide ondernemingsraden.

Lees meer op de website van Robidus

Publicatiedatum: 16 juli 2018